Ексклюзиви
понеділок, 06 липня 2009 15:40

Фани "Мілана" пішли війною на Берлусконі

Фани "Мілана" пішли війною на Берлусконі

Вболівальники італійського футбольного клубу "Мілан" влаштували масові безлади перед входом на тренувальну базу команди. Про це повідомляє Sky Italia.

Декілька сотень фанатів "Мілана" почали акцію протесту проти політики керівництва клубу - вболівальники незадоволені продажем лідера команди бразильця Кака в мадридський "Реал". Безлади почалися за декілька годин до презентації нового тренера "Мілана" Леонардо.

Як відзначає Sky Italia, окрім невдоволених від трансферу Кака, вболівальники також висловлюють побоювання щодо можливого переходу півзахисника Андреа Пірло в лондонський "Челсі", тренером якого недавно став Карло Анчелотті, який до цього вісім років працював у "Мілані".

За даними інтернет-видання Goal.com, фанати "Мілана" скандують: "Кожен, хто спробує нас зупинити, потрапить у лікарню!". Вболівальники кидають петарди (на землю і в поліцейських). Також фанати кидаються пляшками.

Як відзначає Goal.com, однією з причин протестів фанатів стало інтерв"ю власника "Мілана" Сільвіо Берлусконі виданню La Gazzetta Dello Sport. В інтерв"ю Берлусконі заявив, що "Мілан" сильніший за чемпіона Італії "Інтера".

Презентація Леонардо в "Мілані" запланована на 15:30 за місцевим часом (16:30 за київським). Очікується, що на презентації буде присутній віце-президент клубу Адріано Галліані. Чи планується перенесення або відміна презентації у зв"язку з безладами, не повідомляється.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Фани "Мілана" пішли війною на Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути