понеділок, 24 листопада 2008 08:29

"Мілан" купує Михалика?

"Мілан" купує Михалика?
Кілька італійських футбольних порталів, що спеціалізуються на трансферній інформації, знову підняли тему зміцнення оборони "Мілана" у найближчому майбутньому.

Ситуація у россо-нері дійсно погана. Дуже часто травмується Неста (32 роки), нестабільний Бонера, орендований, але майже не граючий Сендерос та 40-річний Мальдіні. Окрім Каладзе у міланців нема на кого покластися...

Італійські медіа склали список кандидатур, які розглядатимуться босами "Мілана", залежно від ситуації, або в січні, або вже майбутнього літа.

Це Серхіо Рамос з "Реала", бразилець Тьяго Сілва ("Флуміненсе"), його співвітчизник з "Баварії Брено", Відал з ще одного німецького клубу "Байєр", знову таки бразилець Міранда ("Сан Пауло"), Крістіан Сапата з "Удінезе", Дані Аггер ("Ліверпуль").

Також у списку фігурує ім"я київського динамівця Тараса Михалика, який цього сезону демонструє футбол високого рівня. Нагадаємо, що раніше італійські ЗМІ повідомляли про інтерес "Мілана" до Тараса, але українська сторона відкинула факт переговорів.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" купує Михалика?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути