неділя, 06 лютого 2011 11:29

"Ми задоволені. Санкції щодо України не буде" - Платіні

"Ми задоволені. Санкції щодо України не буде" - Платіні

Президент UEFA Мішель Платіні офіційно заявив, що збірній Україні не загрожує відсторонення від участі на домашньому чемпіонаті Європи в 2012 році.

Раніше організація попередила українську сторону, що якщо політичні діячі продовжать втручатися у справи Федерації футболу, збірна цієї країни могла піддатися санкціям аж до виключення зі складу учасників майбутнього Євро.

Проте Платіні дав зрозуміти, що ситуація в українському футболі нормалізувалася і національна команда візьме участь в турнірі.

"Ми задоволені останніми позитивними тенденціями в українському футболі. Можу сказати з повною упевненістю: санкцій відносно збірної цієї країни ми приймати не будемо", - наводить L'Equipe слова Платіні.

Додамо, раніше ФІФА і УЄФА пригрозили дискваліфікувати збірну України і українські клуби від участі у всіх міжнародних змаганнях, якщо керівництво країни не припинить втручання в справи місцевої футбольної федерації.

Тим часом, президент України Віктор Янукович заявив, що Україна випереджає темпи підготовки до чемпіонату Європи 2012 року.

За матеріалами Sports.ru, Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «"Ми задоволені. Санкції щодо України не буде" - Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути