Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2010 10:44

"Ми поїдемо перемагати ПСВ" - Олійник

"Ми поїдемо перемагати ПСВ" - Олійник

Автор переможного голу у ворота "Дебрецена" Денис Олійник прокоментував результат поєдинку.

Про якість поля: "Було дуже важко показати видовищний і комбінаційний футбол. Слизьке полі, не можна було підібрати шипи. Майже весь склад грав у сороконожках. Слава Богу, що відігралися, виграли і вийшли у футбольну весну".

Про забиті м'ячі: "Найголовніше, що виграла команда. А забив я, чи Старцев - не має значення. Команда пройшла далі, навесні будуть єврокубки в Харкові. Для нас і вболівальників це найголовніше".

Про тактичні зміни: "Складно перебудуватися, граючи в таку гру протягом усього сезону. Але у другому таймі ми намагалися грати довгими передачами. У другому таймі вийшов Вова Лисенко, добре чіплявся за м'ячі, я радий за нього. Він добре побився з захисниками і це теж нам допомогло".

Про матч з ПСВ: "Не може бути ніякої екскурсії, я вже говорив про це. Минулого року гра з "Бенфікою" теж нічого не вирішувала, але команда виграла і принесла рейтингові очки Україні. Ми поїдемо грати на перемогу і докладемо для цього максимум сил" .

Нагадаємо, що в середу, 1 грудня, в матчі 5-го туру групового етапу Ліги Європи "Металіст" з рахунком 2:1 переграв угорський "Дебрецен", чим забезпечив собі участь в 1 / 16 цього турніру.

За матеріалами Корреспондент, ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Ми поїдемо перемагати ПСВ" - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути