пʼятниця, 29 серпня 2008 08:54

"Ми хотіли потрапити до групи "Шахтаря" - Суркіс

Після закінчення церемонії жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів -2008-2009, що відбулася в Монако, президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс дав коментар.  

- Жеребкування як жеребкування, - відмітив Суркіс. - Кожну з груп можна розглядати як безумовно складну, бо йдеться про елітні європейські команди. Чесно кажучи, ми хотіли б потрапити у ту групу, в яку потрапив "Шахтар". Адже вірогідність цього була чимала. Я вважаю, що з цієї групи можна виходити. Хоча і з тієї групи, в яку ми потрапили, ми також будемо прагнути вийти та боротися за головний трофей. В усякому разі, завдання перед командою стоїть саме таке.

- Вперше за багато років на жеребкування ви відправилися в компанії головного тренера команди та генерального директора клубу. Це з чимось пов"язано?

- Прийшов час щось змінювати у житті. Адже два останні роки ми грали не на тому рівні, який чекали від нас наші вболівальники. Крім того, Юрій Сьомін виявив бажання особисто бути присутнім на жеребкуванні, а потім своїми очима побачити матч за Суперкубок УЄФА "Манчестер Юнайтед" - "Зеніт". Тим більше, що ці команди також могли стати нашими суперниками у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Тепер побачимо, наскільки вдалим виявиться склад нашої компанії, яка була присутня на жеребкуванні.   

- Чи довелося вам там приймати компліменти з нагоди феєричних перемог київського "Динамо" над московським "Спартаком"? 

- Ми прилетіли в Монако буквально перед самим жеребкуванням. Тому встигли поспілкуватися лише з представниками пітерського "Зеніту". Вони привітали нас з хорошою грою та заслуженою перемогою. А взагалі-то тут кожен заклопотаний власними успіхами та невдачами, хвилюються перед жеребкуванням. Отже компліменти на адресу один одного залишимо на потім.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Ми хотіли потрапити до групи "Шахтаря" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути