понеділок, 09 листопада 2009 16:23

"Металіст" запросив на перегляд азербайджанського футболіста

"Металіст" запросив на перегляд азербайджанського футболіста

Азербайджанський півзахисник Ельмар Хеїров, який виступає за білоруську "Сморгонь", запрошений на перегляд в клуб української Прем"єр-ліги - харківський "Металіст". У грудні молодий гравець відправиться в ряди команди і постарається завоювати довіру тренерського штабу. Про це extratime.az повідомив сам Хеїров.

За словами півзахисника, варіант з українським клубом з"явився відносно недавно:

"Представники "Металіста" зв"язалися з моїм агентом і запросили на перегляд. Правда, про контракт мова поки не ведеться, харків"яни збираються перевірити мене на тренуваннях. Якщо все піде нормально, то із задоволенням оформлю угоду. Це дуже серйозний клуб", - сказав азербайджанський футболіст.

При цьому, навіть якщо Ельмару Хеїрову і не вдасться підписати контракт з "Металістом", він має намір залишитися в Білорусі. "Ще до цього у мене була розмова з представниками клубу "Нафтана". Вони пропонують відразу підписати контракт. Проте, не хочу втратити можливість перейти в клуб української Прем"єр-ліги. Тому спершу відправлюся до Харкова, а вже за результатами перегляду думатиму про подальшу кар"єру.

Якщо варіант з українцями все ж таки зірветься, то повернуся до Мінська і відновлю переговори з "Нафтаном". Правда, я трохи ризикую, оскільки тутешній клуб пропонує контракт вже зараз. Ніхто не знає, що буде завтра, раптом, вони не захочуть укладати угоду пізніше. У будь-якому випадку, маю намір поїхати на перегляд в "Металіст". Такий шанс випадає вкрай рідко", - заявив футболіст.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" запросив на перегляд азербайджанського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути