понеділок, 02 листопада 2009 12:21

Ярославський: "Що, у "Металурга" є такі гравці як Рикун та Жажа?"

Ярославський: "Що, у "Металурга" є такі гравці як Рикун та Жажа?"

За 10 секунд до закінчення зустрічі "Металлург" (Донецьк) - "Металіст" арбітр зустрічі Євген Венгер з Києва призначив пенальті у ворота господарів за порушення правил проти Марко Девіча.

Після того як сам постраждалий його реалізував і матч закінчився на трибуні стадіоні виникла словесна перебранка між генеральним директором "Металурга" Олегом Мкртчаном та власником "Металіста" Олександром Ярославським.

- Не хочеться навіть обговорювати цей епізод, - каже "ГПУ" Ярославський. - Не розумію, як керівник клубу (Мкртчан. - "ГПУ") може так себе поводити. Кинути скляною пляшкою на поле, яка влучила у нашого гравця Сергія Валяєва. Цим хлопцям просто треба повчитися культури і знати як себе поводити на публічних заходах.

Стосовно пенальті. Вважаю, був. І яка різниця, скільки там залишилося до кінця матчу?

Девіч упав не сам, а як його торкнувся суперник – не має значення. Що, щоб призначити пенальті, треба було супернику з Девіча футболку зірвати? Ми взагалі багато говоримо навколо суддівства. Торік "Челсі" не дали кілька пенальті у матчі з "Барселоною". І що, після гри Абрамович кидав пляшки у футболістів "Барси"?

На офіційному сайті донецького "Металурга" звіт про матч назвали "Футбольним убивством".

- Гидко читати, - каже Ярославський. - Усі ці натяки, що ми щось купили. Але це їх проблеми. Нам не давали пенальті у матчах проти "Динамо" та "Шахтаря", і я ніколи не кричав про несправедливість. Не скаржитимуся на дії приймаючої сторони і тепер. Для чого? Ми заслужено перемогли. Що, у "Металурга" є такий диспетчер як Рикун чи такий форвард як Коельо, який може з 45 метрів красень-гол покласти? Донецький "Металург", якщо хоче, хай продовжує істерику. А ми спокійно тренуємося.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Ярославський: "Що, у "Металурга" є такі гравці як Рикун та Жажа?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути