Ексклюзиви
неділя, 28 листопада 2010 10:53

"Металіст" забив донецькому "Металургу" три м'ячі

"Металіст" забив донецькому "Металургу" три м'ячі

Суботній день 19 туру завершився поєдинком "Металіста" проти донецького "Металурга".

Все-таки в цьому чемпіонаті "Металіст" - гарант видовищності матчу. Начебто й розгойдувалися харків'яни з "Металургом" довго, але потім як понеслися, як понеслися.

Атаки господарів народжувалися з переваги в середній лінії, де, після півгодини гри, стримувати бразильців і Валяєва вже не виходило. Перший гол забив Тайсон з пасу Валяєва, не залишивши шансів Воробйову. Зате там, де шанси були, голкіпер МД рятував.

Попереду у гостей виходило трохи, але Жозе Соарес витиснув максимум з пасу врозріз захисників від Танаси. Бразилець втік один на один зі Старцевим і не залишив тому шансів.

За підсумками першого тайму співвідношення ударів у створ у суперників було 7-1 на користь господарів - і всі були потенційно гольовими. Воробйов рятував як міг.

А ось у другій половині різниця в класі між захистом гостей і атакою господарів виявилася рівною двом пропущеним м'ячам. Дуже гарний удар, який не береться, на техніку вийшов у Олійника, а вже під кінець матчу поставив крапку в грі Пшеничних, який зіграв, як справжній форвард.

В цілому команда Маркевича перемогла заслужено. А варто було закінчитися грі, як над стадіоном загула сирена - перед Євро-2012 на стадіоні вирішили провести тренувальну евакуацію.

2010-11. Чемпіонат України. 2-ге коло. 19-й тур.

"Металіст" - "Металург Д" 3:1 (1:1)

Голи: Тайсон, 31 (1:0); Соарес, 35 (1:1); Олійник, 57 (2:1); Пшеничних, 89 (3:1)

"Металіст": Старцев М.; Вільягра; Обрадович; Папа Гуйє; Пшеничних; Шелаєв (Олійник, 46); Девич (Бордіян, 68); Едмар; Валяєв; Хав'єр; Тайсон

"Металург Д": Воробйов Д.; Аделе; Прийма; Шина; Маріо Сержіо; Воловик; Лазіч; Соарес; Дашян (Димитров, 77); Морозюк (Іванко, 83); Танаса (Мгуні, 56)

Попередження: Валяєв, 45; Папа Гуйє, 46; Вільягра, 53 - Маріо Сержіо, 87; Шина, 90

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" забив донецькому "Металургу" три м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути