Ексклюзиви
неділя, 14 листопада 2010 11:35

"Металіст" розгромив "Севастополь", Девіч забив 50-й м'яч

"Металіст" розгромив "Севастополь", Девіч забив 50-й м'яч

"Металіст" розгромив "Севастополь" у домашньому матчі завдяки блискучій грі Марко Девіча. Втім, не все в цьому матчі складалося так вже й легко для господарів поля.

Половину першого тайму на полі йшла рівна гра. "Севастополь" впевнено тримав оборону і періодично здійснював гострі контрвипади. Спочатку саме у кримчан було більше можливостей відзначитися. Все змінив розіграш штрафного на 32-й хвилині. Точний навіс Хав'єра - і Марко Девіч, якому не зміг перешкодити Левандовскі, забив у ворота Сокоренка з воротарського майданчика.

Все було завершено через десять хвилин, коли той же Девіч реалізував пенальті, призначений за порушення правил на ньому у штрафному майданчику.

Забивши другий м'яч, Марко Девіч довів свій голеадорскій рахунок до 50-ти м'ячів у першості країни.

Перший свій гол у чемпіонатах України український серб провів 29 квітня 2006 року у ворота харківських "городян". Правда, у той час Марко виступав за луцьку "Волинь". В даний час Девіч п'ятий сезон захищає кольори харківського "Металіста", будучи його кращим історичним бомбардиром з результатом 48 голів. Ще два м'ячі Девіч провів, виступаючи у складі "Волині".

На другий тайм вийшов вже зовсім інший "Севастополь". Жодного удару в площину воріт Старцева за всі 45 хвилин. "Металіст" спокійно атакував і провів ще два м'ячі. Обидва рази відзначилися захисники, і обидва рази - після розіграшів кутових.

"Металіст" нарешті впевнено переміг вдома і в прекрасному настрої їде до Києва, де в наступному турі у нього буде чудова можливість загострити боротьбу за "срібло".

Чемпіонат України

17-й тур.

"Металіст" - "Севастополь" 4:0 (2:0)

Голи: Девіч, 32 (1:0); Девіч, 42 (пенальті) (2:0); Папа Гуйє, 76 (3:0); Фініньо, 87 (4:0)

"Металіст": Старцев М.; Обрадовіч; Папа Гуйє; Романчук (Бордіян, 58); Фініньо; Девіч; Едмар; Валяєв; Хав'єр; Тайсон (Воробей А., 82); Олійник (Шелаєв, 77)

"Севастополь": Сокоренко; Войнаровський (Жабокрицький, 76); Степанов; Шевелюхін; Дуляй; Левандовскі (Ференчак, 56); Поліщук; Болохан; Нено; Култишев; Бредун (Шандрук, 82)

Попередження: - Левандовскі, 35

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" розгромив "Севастополь", Девіч забив 50-й м'яч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути