Ексклюзиви
субота, 13 березня 2010 14:35

"Металіст" відпустив Єрьоменка у фінську команду

"Металіст" відпустив Єрьоменка у фінську команду

Найближчі півроку півзахисник харківського "Металіста" Олексій Єрьоменко проведе у фінському "Яро" з міста Піетарсаарі, повідомляє офіційний сайт цього клубу. Примітно, що головним тренером команди є батько футболіста - Олексій Борисович Єрьоменко.

За результатами чемпіонату Фінляндії 2009 року, нова команда Єрьоменка зайняла 10 місце. Не виключено, що талановитий півзахисник з"явиться на полі місцевого стадіону "Сентралплан" (вміщує 5000 тисяч глядачів) вже з перших матчів національної першості.

Нагадаємо, наприкінці липня минулого року Олексій підписав контракт з "Металістом" терміном на 3 роки. Однак за проведені в харківському клубі півроку Єрьоменко-старший вийшов у стартовому складі команди лише 7 разів, відзначився одним голом. У недавньому інтерв"ю причину всіх бід гравця розповів і начальник селекційного відділу "Металіста" Вадим Комардін:

"Коли були травмовані Рикун і Жажа, на центральну зону півзахисту шукалися гравці, здатні комбінувати, створювати і вести гру. Тому був придбаний Єременко. Олексій - дуже розумний гравець, зі своєю цікавою технікою і прекрасним ударом з правої ноги. Він не раз демонстрував це. Але Рикун все ж таки повернувся в стрій. Олександр був і є лідером нашої команди ".

Як раніше повідомлялося, 26-річний гравець національної збірної Фінляндії недавно перебував на перегляді в канадському "Торонто". Однак до підписання орендної угоди справа так і не дійшла.

Додамо, що за наявною інформацією, цілком імовірне поповнення фінської команди ще одним гравцем "Металіста". Найближчим часом в Піетарсаарі може переїхати 28-річний івуарійський нападник харків"ян Венанс Зезе, який не має в "Металісті" стабільної ігрової практики.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" відпустив Єрьоменка у фінську команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути