Ексклюзиви
понеділок, 28 липня 2008 10:28

"Лук"яненко здатний побити рекорд Бубки"

"Лук"яненко здатний побити рекорд Бубки"

Відомий російський тренер зі стрибків з жердиною Євген Трофімов заявив, що росіянин Євген Лук"яненко найближчим часом може побити світовий рекорд українця Сергія Бубки (6,14).

- Бачу у Лук"яненка дуже великий потенціал, у цій людині зібраний увесь необхідний початковий матеріал для рекордних стрибків. У минулому сезоні його особистим рекордом було 5,81. У цьому вже є 6,01 - прогрес просто божевільний. Адже сезон поки що не закінчений, попереду Олімпійські ігри, комерційні турніри. Сподіваюся, вже цього сезону Лук"яненко поб"є рекорд Росії Максима Тарасова. Було б чудово, щоб це сталося на Іграх у Пекіні, в суперечці за олімпійське золото, в цьому випадку його рекордні 6,06 гарантували б перемогу. Оптимізм вселяє, що найкращий результат минулого сезону Женя показав якраз на чемпіонаті світу, що говорить про його психологічну стійкість. Ну а в наступному сезоні Лук"яненко здатний стрибати на 6,14-6,15. Не дивуйтеся, я впевнений, що він здатний побити світовий рекорд Сергія Бубки. У Жені дуже низький хват, і в цьому бачу великий, просто величезний запас для прогресу.

"Весь спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Лук"яненко здатний побити рекорд Бубки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути