вівторок, 01 червня 2010 08:20

"Локерен" підписав півзахисника збірної України

"Локерен" підписав півзахисника збірної України

"Локерен" і "Андерлехт" домовилися щодо 22-річного атакуючого півзахисника Олександра Яковенка. Тепер керівництву "Локерена" залишилося тільки отримати від українця згоду виступати за їхній клуб, повідомляє бельгійська газета Nieuwsblad.

Яковенко, який грав останнім часом за "Вестерло", був також у списках бажаних придбань "Гента", "Гронінгена", "Аякса" і "Брюгге". До кінця цього тижня "Локерен" має намір оформити придбання футболіста, пише видання.

Олександр майже п'ять років виступає за бельгійські клуби. Сезон, проведений в оренді в "Вестерло" цілком можна назвати успішним - 10 забитих м'ячів і 8 гольових передач, при цьому Саша відзначився тричі в чотирьох матчах плей-офф, які завершували ігровий рік.

З "Вестерло" Яковенко повернувся в "Андерлехт", якому належать права на футболіста. Відпустка в брюссельському клубі триватиме до 28 червня.

"У мене з "Андерлехтом" ще два роки діючого контракту. Поки я думаю тільки про це. Нас чекає дуже серйозна підготовка до чемпіонату і Ліги Чемпіонів так що влітку робота закипить. Насправді, є ряд клубів, які цікавляться мною і які стежили за мною протягом цього сезону. Побачимо". - говорив раніше Яковенко.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Локерен" підписав півзахисника збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути