Ексклюзиви
вівторок, 17 серпня 2010 12:08

"Ліверпуль" зацікавився Мілевським

"Ліверпуль" зацікавився Мілевським

Англійський "Ліверпуль" розглядає можливість придбання нападаючого київського "Динамо" Артема Мілевського. Однак угода стане можливою тільки після продажу мерсисайдцями Хав"єра Маскерано, за якого клуб просить у "Інтера" 25 мільйонів фунтів стерлінгів.

Як відомо, головний тренер "Ліверпуля" Рой Ходжсон висловив бажання підсилити атаку команди, яку складають лише три гравці - Фернандо Торрес, Давід Нгог і Дірк Кюйт.

"Мілевський - це той футболіст, який зможе грати за "Ліверпуль", "Манчестер Юнайтед" або "Челсі", - вважає агент нападаючого Денис Лахтер. - На даний момент кілька англійських клубів чекають, поки у них з"явиться більше грошей для покупки гравців" .

Як передає goal.com, сам агент вважає, що бажаючим придбати Мілевського або іншого гравця доведеться запастися терпінням.

"Це може зайняти багато днів і тижнів, - продовжив Лахтер. - Досить складно вести переговори з такими клубами, адже "Динамо" не горить бажанням розлучатися зі своїм лідером. На даний момент Мілевський - гравець київського "Динамо", але у футболі все може змінитися в один момент".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" зацікавився Мілевським ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути