четвер, 07 жовтня 2010 11:46

"Ліверпуль" та "Евертон" можуть побудувати спільний стадіон

"Ліверпуль" та "Евертон" можуть побудувати спільний стадіон
Боси "Ліверпуля" і "Евертона" мають намір звести нові арени в місті, для проведення матчів своїх клубів. Проте на даний момент мерсисайдські команди не володіють необхідними ресурсами, щоб побудувати необхідні стадіони, які б відповідали всім вимогам і володіли б більшою місткістю, повідомляє The Daily Mail.

Тому на порядок денний винесено питання про можливе використання двома клубами одного стадіону, як це робиться, наприклад, у Римі, де обидва столичних клуби і "Лаціо", і "Рома", виступають на одному "Стадіо Олімпіко" або ж у Мілані, де стадіон "Джузеппе Меацца" ділять "Мілан" та "Інтернаціонале".

До того ж у "Ліверпулі" немає стільки чітких географічних поділів між уболівальниками цих команд, як, наприклад, в Лондоні.

Нагадаємо також, що вчора, 6 жовтня, "Ліверпуль" отримав нового заокеанського власника. Рада директорів клубу повідомила про продаж акцій американської компанії New England Sports Ventures (NESV). Компанія NESV належить американському мультимільйонерові Джону В. Генрі

Попередніми власниками "Ліверпуля" були також американці Том Хікс і Джордж Джіллетт.

За матеріалами Korrespondent, СЭ
Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" та "Евертон" можуть побудувати спільний стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути