четвер, 23 вересня 2010 12:37

"Ліверпуль" програв представнику другої ліги

"Ліверпуль" програв представнику другої ліги

"Ліверпуль" програв клубу "Нортхемптон Таун" з другої футбольної ліги Англії (четвертий за значимістю дивізіон чемпіонату країни) в матчі 1/16 фіналу Кубка англійської ліги. Основний час матчу завершився внічию (1:1), в додатковий час команди забили ще по одному голу, а в серії пенальті переміг "Нортхемптон".

Рахунок на дев"ятій хвилині зустрічі відкрив гравець "Ліверпуля" Мілан Йованович. На 56-й хвилині Біллі Маккей зрівняв рахунок, а в додатковий час на 98-й хвилині Майкл Джейкобс вивів "Нортхемптон" вперед. На 116-й хвилині відзначився форвард "Ліверпуля" Давид Нгог. У серії післяматчевих пенальті клуб четвертого дивізіону виграв з рахунком 4:2.

Ще один провідний клуб Англії - лондонський "Челсі" - також вибув з Кубка ліги. В 1/16 фіналу лондонці програли "Ньюкаслу" з рахунком 3:4. У складі "Челсі" весь матч на полі провів Юрій Жирков.

В 1/8 фіналу вийшов "Манчестер Юнайтед", який розгромив "Сканторп" з рахунком 5:2. А "Манчестер Сіті" на стадії 1/16 фіналу поступився "Вест Бромвіч Альбіону" (1:2).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" програв представнику другої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути