Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 09:52

"Лейкерс" став першим фіналістом плей-офф чемпіонату НБА

Клуб Національної баскетбольної асоціації (НБА) "Сан-Антоніо" склав з себе чемпіонські повноваження, поступившись дорогою у фінал плей-офф "Лос-Анджелес Лейкерс".

У Лос-Анджелесі відбувся шостий матч півфіналу плей-офф, вигравши який з рахунком 100:92, "Лос-Анджелес" отримав загальну перемогу в серії з рахунком 4:2. Героєм зустрічі став найцінніший гравець сезону Кобі Брайант, який набрав 39 очок, його партнер по команді По Газоль до 12 балів додав 19 підборів. Гостей не врятував тріпл-дабл Тіма Данкана (19 очок, 15 підборів, 10 передач).

"Лейкерс" вийшли у фінал вперше за чотири роки і 29-й раз в історії організації, яка  до 1961 року базувалася в Міннеаполісі. Їх суперником у вирішальній серії за чемпіонський титул буде переможець у парі "Бостон" -  "Детройт".

Баскетболісти "Сан-Антоніо", найуспішнішої команди НБА останнього десятиріччя, вигравали чемпіонські персні в 1999, 2003, 2005 і 2007 роках

"Комерсант"
Зараз ви читаєте новину «"Лейкерс" став першим фіналістом плей-офф чемпіонату НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути