понеділок, 02 березня 2009 09:54

"Легені виплюнув вже у першому таймі" - Аршавін

"Легені виплюнув вже у першому таймі" - Аршавін

Російський легіонер "Арсеналу":

"Друга гра в Англії фактично стала копією попереднього матчу із "Сандерлендом". Знову ми мали багато моментів, а на табло залишилися нулі. Це вже четверта поспіль безгольова нічия "Арсеналу", тому відчуття зараз дуже далекі від приємних. Усередині команди "суху" серію практично не обговорювали. Та і що тут обговорювати - кожен і так розуміє, що це не нормально.

Своєю грою в цілому не задоволений - матч дався мені важко. Та ще й мали місце кілька невдалих епізодів. Особливо прикро за два відскоки після кутових, які я зіпсував, обидва рази пробивши невдало. Я приїхав сюди не для того, щоб рахувати свої особисті голи або передачі. Головне - щоб вигравала команда, а вона поки задовольняється нічиїми. Причому кожна все більше віддаляє нас від головної мети - потрапляння до Ліги чемпіонів наступного року.

Легені я "виплюнув" ще у першому таймі, а в дру гому - "відстебнув" ноги.

Ось у самому кінці матчу момент у мене дійсно був чудовий. Але в черговий раз блискуче зіграв голкіпер суперника. Нам просто таланить на вдалі дні чужих воротарів! Спочатку класний матч видав Фюлеп із "Сандерленда", тепер ось Шварцер. Як він у другому таймі витягнув м"яча після удару Діабі головою - для мене так і залишилося загадкою! Що ж до мого моменту, то, можливо, в тому епізоді не зовсім правильно прийняв м"яч - треба було обробляти його під праву ногу. Хай бити було б не зручніше, однак кут помітно б збільшився. Але удар все одно вийшов потужним і зовсім не простим для Шварцера. Йому це, проте, не перешкодило відвести загрозу. Та ще і штанга зіграла на стороні голкіпера.

Партнери мене ще не розуміють до кінця. Поки притираємося один до одного. Якщо в "Зеніті" Анюков, віддавши мені пас, вже знав, куди бігти, щоб отримати передачу, то тут таке взаєморозуміння потрібно ще відпрацьовувати і відпрацьовувати. Чим більше ми гратимемо разом, тим менше моїх відкриттів залишиться без уваги і тим ефективніше стануть наші взаємодії. Все, чесно кажучи, йде від бажання рідше помилятися. Треба звикнути до нового футболу та нових партнерів, тоді моя гра увійде до звичної колії.

Помітно було, що в другому таймі мої сили вже закінчилися? Легені я "виплюнув" ще у першому таймі, а в другому вже і ноги "відстебнув". А якщо серйозно, то сил на весь матч поки дійсно не вистачає. Але, думаю, з кожною грою і в цьому плані буде все легше і легше. Набирати сили необхідно прискореними темпами - адже через два з половиною місяці знову у відпустку. Тому дуже радий, що провів сьогодні на полі усі 90 хвилин", - цитує Аршавіна "СПОРТ-ЭКСПРЕСС".

Спорт-Экспресс, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Легені виплюнув вже у першому таймі" - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути