вівторок, 16 вересня 2008 13:22

"Кожного разу на зборах граємо з "Базелем" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про свої очікування від матчу 1-го туру групової стадії Ліги чемпіонів проти "Базеля".

"Перед стартом хочу відзначити, що у нас дуже рівна група. Є один фаворит - "Барселона" - і решта команд: "Базель", "Спортинг" та "Шахтар". Будь-яка з цієї трійки може претендувати на друге місце в групі.

"Знаємо, що граємо з командою, яка має велику перевагу в чемпіонаті Швейцарії. Знаємо "Базель" та рівень гравців цього клубу. Практично кожного разу, коли перебуваємо на зборах, проводимо з цією командою контрольні матчі".

"Не хотілося б довго говорити про суперника, краще скажу про свою команду. Всі гравці здорові та готуються до завтрашньої зустрічі. Результат матчу буде залежати від того, чиї кращі якості візьмуть гору. Або сильна фізична підготовка "Базеля", або висока технічна оснащеність "Шахтаря", - наводить слова Луческу офіційний сайт клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Кожного разу на зборах граємо з "Базелем" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути