субота, 26 липня 2008 14:20

"Коли я нокаутую Валуєва, гуркіт буде чути навіть у США і Пуерто-Ріко"

Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Джон Руіз упевнений в тому, що він переміг у першому поєдинку з російським боксером Миколою Валуєвим у грудні 2005 року, не дивлячись на рішення суддів, двоє з яких віддали перемогу Валуєву, і обіцяє цього разу відправити росіянина у нокаут і взяти реванш за свою поразку.

30 серпня цього року Микола Валуєв і Джон Руіз проведуть у Берліні, де відбувся і їх перший поєдинок, бій за вакантний тимчасовий титул чемпіона WBA у суперважкій вазі.

- Це було більше схоже на пограбування, ніж на "домашнє суддівство", - сказав Руіз про перший поєдинок з Валуєвим. - Бокс - це єдиний вид спорту, в якому тебе можуть пограбувати без застосування зброї. Я радий можливості поборотися за свій третій чемпіонський титул. Я збираюся знищити гіганта - насправді, знищити його ще раз, оскільки я, поза сумнівом, виграв перший бій. Просто судді віддали перемогу йому.

- Було схоже на те, що я відправився туди вперше не як дворазовий чемпіон світу, а як просто суперник, - продовжив Руіз. - Я перевершував Валуєва в точних ударах раунд за раундом. Він ніяк не міг перемогти в суддівських записках. Зараз мені необхідно зробити те ж саме, але цього разу переконливо виграти кожен раунд, щоб не було ніяких рівних раундів, які можуть бути віддані йому, - тільки чисто виграні мною. Проте я не впевнений у тому, що навіть якщо я відправлю його у нокдаун десять разів, я виграю на картках суддів. Бій не буде показаний в США, але коли я нокаутую Валуєва, гуркіт буде чути навіть у США і Пуерто-Ріко.

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «"Коли я нокаутую Валуєва, гуркіт буде чути навіть у США і Пуерто-Ріко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути