субота, 03 квітня 2010 10:42

"Карпати" вдома зіграли внічию з "Чорноморцем"

"Карпати" вдома зіграли внічию з "Чорноморцем"

У стартовому матчі 23-го туру чемпіонату України львівські "Карпати" вдома зіграли внічию з одеським "Чорноморцем" - 1:1.

Вся гра пройшла за переваги львів"ян, одесити протягом 90 хвилин зосередилися на своїй половині поля і тримали оборону.

Щоправда, першими забили саме підопічні Андрія Баля, коли Сауседо перекинув м"яч через Тлумака - 0:1. Однак цей рахунок протримався недовго. "Карпати" миттєво включили оберти і буквально за кілька хвилин зрівняли рахунок. Батіста після пасу Гурулі втік від Гришка та Ващука і чітко реалізував вихід один на один.

У другому таймі, підганяли численною аудиторією, господарі почали нарощувати темп. Але дуже багато браку було у львівських футболістів. Однак головна причина не зовсім яскравої гри "Карпат" у тому, що дуже слабо сьогодні працювали фланги.

У середині другого тайму роль лідера узяв на себе Худоб"як, який постійно чіплявся за м"яч, прагнув постійно загострити гру. Саме Ігор міг стати героєм матчу, коли вже на останній компенсованій хвилині м"яч після його удару і рикошету ледве не опинився у сітці.

У результаті, матч так і закінчився - 1:1. "Карпати" втратили дуже важливі два очки, але вся боротьба за місце в Лізі Європи триває. А ось здобуте очко може допомогти одеситам у боротьбі за місце в Прем"єр-лізі.

Чемпіонат України, 23-й тур

"Карпати" - "Чорноморець" - 1:1 (1:1)

Львів, стадіон "Україна". 16.000 глядачів

Голи: 0:1 - Сауседо (18), 1:1 - Батіста (24)

"Карпати": Тлумак, Федецький, Тарасенко (Мілошевіч, 35), Тубіч, Ощипко, Ткачук (Зеньов, 58), Петрівський, Худоб"як, Кожанов, Гурулі (Кополовець, 69), Батіста.

"Чорноморець": Паст, Федорів, Ващук, Шандрук, Гришко, Бондаренко, В. Мельник (Дитина, 32), Сауседо (Пономарьов, 84), Лео Матос, Левіга, Міна (Балашов, 71).

Попередження: Тубіч (66), Бондаренко (80)

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" вдома зіграли внічию з "Чорноморцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути