субота, 06 березня 2010 19:13

Кононов задоволений, Близнюк дуже радий, Гамула вдячний хлопцям

Кононов задоволений, Близнюк дуже радий, Гамула вдячний хлопцям
Пропонуємо Вашій увазі текстову версію прес-конференції головного тренера львівських "Карпат" Олега Кононова після матчу з "Зорею".

- Я вважаю, що сьогодні гра була дуже складною. В першу чергу через погодні умови. У нас багато гравців ніколи не грали в таку погоду. Тому були побоювання щодо цієї гри. До цього ми провели непростий матч з "Металістом".

Мені дуже сподобалася гра "Зорі" з "Дніпром", тому все, що було до ігор, і сама гра викликала певні побоювання. Але звичайно ми вірили у свою команду, в хлопців, вірили і віримо в те, що ми робимо.

Загалом грою я задоволений. За винятком кінцівки гри, коли хвилин двадцять ініціативою володіла "Зоря" і нам було дуже складно.

В той же день маріупольський "Іллічівець" сенсаційно зіграв на своєму полі внічию з київським "Динамо" - 1:1. Наставник маріупольців Ілля Близнюк так прокоментував цей реузльтат:

- ... Звичайно, наші хлопці після нашої невиразної гри, показаної в Запоріжжя, хотіли реабілітуватися. Грати з такою командою, як "Динамо", у відкритий футбол - це абсурд. Ми постаралися побудувати свою гру на контратаках.

Вдало увійшли до гри хлопці, плюс вдало зіграв Тищенко, який приїхав після збірної, після перельоту. У нього було небагато неадекватне стан, тому ми вирішили не ставити його зі старту.

Я дуже радий, що хлопці в меншості проявили бійцівський характер. Добути навіть очко з такою командою ... Думаю, що це дуже приємно всім уболівальникам і для всієї команди в цілому.

- Як змінили гру, залишившись у меншості?

- Ми розуміли, що буде навал. Тим більше, що Валерій Георгійович випустив ще одного нападника. Потім ще одного. Ми перебудували гру в чотири півзахисника і одного форварда, який повинен був чіплятися за м"яч. І чекати свого шансу, зіграти на контратаках. Що нам і вдалося.

В свою чергу наставник "Закарпаття" Ігор Гамула так прокоментував поразку команди в гостях від "Металіста":

Хлопці старалися, було видно, що грали до кінця, - сказав Ігор Гамула в ефірі телеканалу ТЕТ. - Я все намагався робити. І другого нападника випустив ... Але це весняний футбол. Дуже важке поле. Але гра, ви бачили, була бойова, цікава ... "Металіст" знаходиться на третьому місці і був сьогодні сильніше. Я не думаю, що ми сильно в чомусь поступилися. І я вдячний хлопцям, що вони билися до кінця і хотіли врятувати гру.

- "Закарпаття" не може обіграти "Металіст". Була лише одна нічия. Це якийсь вже комплекс ...

- Ми і "Динамо" не можемо обіграти, і "Шахтар". Причому тут комплекс ... Різні завдання у команд, різні цілі, проблеми ... "Металіст" є "Металіст". Він три роки поспіль бронзовий призер. А ми були в першій лізі, тільки вийшли. Тепер намагаємося закріпитися. Усе робимо для цього і будемо битися до останнього туру, до останнього дня.


Нагадаємо, що соьгодні завершилися перші матчі 19 туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу серед команд Прем"єр-ліги.  "Карпати" переграли на виїзді луганську "Зорю" (2-0),  "Іллічівець" вдома зіграв у нічию (1-1) з київським "Динамо". А "Закарпаття" поступилося на виїзді "Металісту" з рахунком 1-2

За матеріалами terrikon, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кононов задоволений, Близнюк дуже радий, Гамула вдячний хлопцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути