середа, 16 травня 2007 18:38

"Інтер" запропонував 50 мільйонів доларів за Тевеса

 

Чемпіон Італії з футболу 2007 року міланський "Інтер" має намір посилити склад нападаючим збірної Аргентини і лондонського "Вест Хема" Карлосом Тевесом, 23 роки, повідомляє Лента.Ру.

Президент "Інтера" Массімо Моратті вже почав переговори про покупку футболіста з бізнесменом Кіа Джурабчяном, якому належать трансферні права на Тевеса.

Як повідомляє Channel4, керівництво міланського клубу готове витратити на придбання аргентинця 50 мільйонів доларів. Карлос Тевес, який в минулому сезоні виступав за бразильський "Корінтіанс", перед початком нинішнього перейшов у "Вест Хем", причому це відбулося з порушенням трансферних правил, за що лондонський клуб згодом був оштрафований майже на 11 мільйонів доларів.

Тевес довго не міг розкритися в складі "Вест Хема", але навесні віднайшов оптимальні ігрові кондиції та став лідером команди. Голи аргентинця допомогли лондонцям зберегти місце в прем"єр-лізі. Зокрема, в останньому турі чемпіонату Англії "Вест Хем" в гостях обіграв "Манчестер Юнайтед" з рахунком 1:0, а єдиний м"яч забив саме Тевес.

Відразу після завершення першості Англії 23-річний аргентинець відлетів на батьківщину. На цього форварда претендують, крім "Інтера", лондонський "Челсі", мадридський "Реал" та іспанська "Севілья".

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" запропонував 50 мільйонів доларів за Тевеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути