субота, 28 серпня 2010 10:35

"Інтер" програв "Атлетіко" матч за Суперкубок Європи

"Інтер" програв "Атлетіко" матч за Суперкубок Європи

У Монако на стадіоні "Луї II" завершився матч за Суперкубок УЄФА, в якому діючий переможець Ліги Європи мадридський "Атлетіко" здобув з рахунком 2:0 перемогу над діючим переможцем Ліги чемпіонів міланським "Інтером".

Зустріч почалася на зустрічних курсах. М'яч практично не затримувався в центрі поля. Команди досить активно йшли вперед, по черзі проводячи ударні відрізки, але забити в першому таймі жодній з команд так і не вдалося.

У другому таймі команди продовжили грати в атакуючій манері. Перший небезпечний момент у другій половині зустрічі виник на 58-й хвилині матчу: Рейєс отримав м'яч на лівому куті штрафного майданчика, змістився трохи в центр і з під Ківу пробив по воротах в далекий кут, Сезар у блискучому стрибку перевів м'яч на кутовий.

А вже у своїй наступній атаці Рейєс вивів свою команду вперед. Рейєс і Агуеро на двох розіграли комбінацію поблизу карного майданчика "Інтера", у результаті Рейєс пробив у ближній кут, Сезар, лише злегка торкнувши м'яч рукою, допомогти своїй команді не зміг.

А на 82-й хвилині матчу іспанський клуб подвоїв свою перевагу в рахунку. Сімау прорвався по лівому флангу, досить легко пішов від Лусіо і прострілив уздовж воріт, Агуеро з трьох метрів залишалося тільки не промахнутися.

За кілька секунд до фінального свистка арбітр надав "Інтеру" шанс відквитати один м'яч. Рауль Гарсія в своєму штрафному майданчику не по правилах зіграв проти Пандєва - пенальті, який "запоров" найкращий гравець минулого розіграшу Ліги чемпіонів Дієго Міліто. Аргентинець не зміг переграти Де Хеа, який у блискучому стрибку парирував м'яч на кутовий.

Суперкубок Європи

Інтер (Мілан, Італія) - Атлетіко (Мадрид, Іспанія) - 0:2

Гол: Рейєс (62); Агуеро (83)

на 90-й хвилині Міліто не реалізував пенальті (воротар)

Інтер: Сезар, Майкон, Лусіо, Самуель, Ківу, Дзанетті, Камбіассо, Снейдер (Коутіньйо, 78), Станкович (Пандєв, 67), Ето'О, Міліто

Атлетіко: Де Хеа, Уйфалуші, Годін, Переа, Домінгес, Ассунсао, Рауль Гарсіа, Рейєс (Меріда, 68), Сімао, Агуеро, Форлан (Хурадо, 82)

За матеріалами Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" програв "Атлетіко" матч за Суперкубок Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути