Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 12:57

"Інтер" поставив Бенітесу ультиматум

"Інтер" поставив Бенітесу ультиматум

Керівництво міланського "Інтера" дало головному тренеру команди Рафаелю Бенітесу два матчі, щоб вийти з ігрової кризи, повідомляє інтернет-видання Goal.com. Якщо Бенітесу не вдасться вирішити це завдання в двох найближчих іграх, то він буде звільнений. 21 листопада "Інтер" зіграє з "К'єво" у чемпіонаті Італії, а 24 числа - з "Твенте" в Лізі чемпіонів.

В останніх чотирьох матчах "Інтер" зазнав дві поразки і двічі зіграв внічию. Команда програла "Тоттенхему" в Лізі чемпіонів (1:3) і "Мілану" в чемпіонаті Італії (0:1). Крім того, в серії А команда поділила очки з "Брешією" (1:1) і "Лечче" (1:1).

У чемпіонаті Італії "Інтер" ділить четверте-п'яте місце з "Ювентусом", а від "Мілана", який йде на першому місці, відстає на шість очок. У Лізі чемпіонів міланці ділять перше-друге місце з "Тоттенхемом" у групі А.

Бенітес очолив "Інтер" перед початком сезону-2010/11, змінивши на посаді головного тренера португальця Жозе Моурінью. Кандидатами на заміну Бенітеса італійські ЗМІ називають Джованні Трапаттоні і бразильця Леонардо.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" поставив Бенітесу ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути