четвер, 29 квітня 2010 08:29

"Інтер" не пустив "Барселону" у фінал Ліги Чемпіонів

"Інтер" не пустив "Барселону" у фінал Ліги Чемпіонів

"Барселона" не змогла вийти у фінал Ліги чемпіонів УЄФА, незважаючи на перемогу над "Інтером" у матчі-відповіді 1:0. Автором єдиного голу на 84-й хвилині зустрічі став захисник Херард Піке. На 92-й хвилині м'яч знову опинився в сітці воріт "Інтера", проте гол не був зарахований через гру рукою Яя Туре.

Минулого тижня "Інтер" обіграв "Барселону" з рахунком 3:1. У результаті, за сумою двох зустрічей право зіграти у фіналі з "Баварією" отримали італійці.

Футболісти "Інтера" змушені були більшу частину матчу грати в меншості через вилучення Тьяго Мотта. Бразилець отримав червону картку на 28 хвилині матчу за те, що відмахнувся ліктем від Серхіо Бускетса.

У вівторок у фінал Ліги чемпіонів вийшла німецька "Баварія", перемігши французький "Ліон" на його полі з розгромним рахунком 3:0. Всі голи в цьому матчі забив хорватський форвард Івіца Оліч.

Фінальна зустріч "Інтера" з "Баварією" відбудеться 22 травня в Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу". Обидві команди вже ставали володарями Кубка чемпіонів, причому мюнхенці домагалися цієї нагороди чотири рази, а міланці - двічі.

Ліга чемпіонів

1 / 2 фіналу

Матч-відповідь

Барселона Іспанія - Інтер Італія - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Піке (84).

БАРСЕЛОНА: Вальдес, Д. Алвес, Міліто (Максвелл, 46), Піке, С. Кейта, Хаві, Яя Туре, Бускетс (Джеффрен, 63), Педро, Ібрагімович (Кркіч, 63), Мессі.

ІНТЕР: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Дзанетті, Камбьяссо, Т. Мотта, Ето'О (Маріген, 86), Снейдер (Мунтарі, 66), Ківу, Міліто (Кордоба, 81).

Попередження: Т. Мотта (10), Педро (27), Жуліо Сезар (35), Ківу (44), Лусіо (82), Мунтарі (83).

Видалення: Т. Мотта (29).

Перший матч - 1:3.

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" не пустив "Барселону" у фінал Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути