неділя, 06 вересня 2009 17:35

"Хорвати заплатять за те, що вони зробили з нами" - Джеррард

"Хорвати заплатять за те, що вони зробили з нами" - Джеррард

- Завершимо роботу з хорватами, і змусимо їх заплатити за те, що вони зробили з нами два роки тому, - заявив півзахисник збірної Англії Стівен Джеррард в інтерв"ю The Daily Mail перед відбірним матчем чемпіонату світу 2010, який відбудеться в середу на "Вемблі".

Англія в суботу в товариському матчі обіграла Словенію - 2:1, проте півзахисник "Ліверпуля" не згадав про цю гру - він закликав своїх партнерів пригадати про поразку від хорватів два роки тому (2:3), коли англійці втратили шанси потрапити на чемпіонат Європи 2008. Зараз вже англійська команда у разі перемоги поставить під сумнів участь "клітчастих" в чемпіонаті світу.

- Англійські гравці досі переживають через той результат, і це буде додатковою мотивацією в середу. Немає для футболіста більшого розчарування, ніж пропуск важливої футбольної події, - вважає Джеррард. - У нас поступово увійшла звичка вигравати кожен матч. Проти хорватів буде нелегко, але у нас є хороші можливості спокійно вирішити питання виходу на ЧС. Важливо закінчити роботу, щоб в завершальних двох матчах циклу вже не звертати увагу на результат.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Хорвати заплатять за те, що вони зробили з нами" - Джеррард». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути