неділя, 06 вересня 2009 10:00

ЧС-2010. Хорвати мінімально здолали білорусів

ЧС-2010. Хорвати мінімально здолали білорусів

Білоруси не змогли зачепитися за очки в Хорватії і програли головному конкурентові збірної України за другу сходинку в групі 6 відбору на ЧС-2010 з мінімальним рахунком - 0:1. Таким чином, збірна Білорусі фактично припиняє боротьбу за місце в плей-офф: Англія вийде на ЧС з першого місця, а за другу сходинку боротьба вестиметься між Україною і Хорватією.

Єдиний гол в матчі на 24-ій хвилині забив Іван Ракітіч, який потужно пробив здалека і білорус Верховцов підправив м"яч в нижній кут воріт свого голкіпера. Після пропущеного голу підопічні Бернда Штанге створили безліч моментів біля воріт Руньє, але забити так і не змогли. На останніх хвилинах матчу хорвати були щільно затиснуті в своїй штрафній...

Варто відзначити, що хорвати перед поєдинком з Англією втратили Чорлуку через вилучення. Білорусь же перед матчем з Україною продемонструвала дуже хороший футбол.

Хорватія - Білорусія - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Ракітіч (24).

ХОРВАТІЯ: Руньє, Срна, Шимуніч, Крижанац, Чорлука, Вукоєвич, Праньїч, Ракітіч (Манджукич, 64), Кранчар, Оліч (М. Петріч, 74), Едуардо (Юріч, 81).

БІЛОРУСІЯ: Жевнов, Верховцов, Сосновський, Шитов, Юр"євіч, Калачев, Бордачев (Стасевіч, 55), Омельянчук, Корніленко (Ковель, 77), Глєб (Кривец, 63).

Попередження: Бордачев (13), Корніленко (25), Чорлука (29), Глєб (58), Верховцов (75), Кріжанац (88), Калачев (88), Ковель (90).

Вилучення: Чорлука (79).

За матеріалами Сегодня, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Хорвати мінімально здолали білорусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути