Ексклюзиви
середа, 02 липня 2008 13:26

"Хонда" претендує на Алонсо

Поки дворазовий чемпіон світу Фернандо Алонсо не визначиться зі своїми планами на наступний рік, з"являтимуться все нові і нові спекуляції на тему його можливого працевлаштування.

У свіжому номері швейцарського тижневика MotorsportAktuell на цю ж тему розмірковує голова HondaRacing Рос Браун, який абсолютно справедливо вважає, що такому гонщикові, як Алонсо, буде рада будь-яка команда. До речі, інтерес Брауна до іспанця не можна вважати випадковим, оскільки контракти і Рубенса Баррікелло, і Дженсона Баттона закінчуються в кінці цього року.

- Фернандо - дуже хороший гонщик, тому всі готові запропонувати йому місце за кермом своєї машини. І Honda - не виключення. Втім, усім відомо, в яку команду він хотів би перейти, тому, перш ніж ми зможемо приступити до серйозних переговорів з ним, повинна якось прояснитися ситуація з Ferrari. Така реальність.

На думку Брауна, якщо Алонсо в результаті шукатиме роботу і в інших командах, то керівництво Honda абсолютно не турбує, що минулого року стосунки іспанця з McLaren, по суті, закінчилися на скандальній ноті.

- Жодних проблем не буде. Насправді, це було б надзвичайно цікаво, - підкреслив Браун. - Всі, кому довелося працювати з Фернандо, відгукуються про нього дуже добре. Зрозуміло, чому виникли проблеми в McLaren, але люди з Renault цінують його дуже високо.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «"Хонда" претендує на Алонсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути