Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2009 12:50

"Хочу виставити 11 найкращих гравців" - Капелло

"Хочу виставити 11 найкращих гравців" - Капелло

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло у відбірковому матчі ЧС-2010 проти команди України збирається виставити у стартовому складі 11 найкращих гравців.

"Я хочу виставити 11 найкращих на сьогодні гравців. Принаймні, у першому таймі. Можливо, після перерви я зроблю деякі заміни", - сказав Капелло, якого цитує BBC.

Тренер також відзначив, що в останніх іграх з Україною і Білоруссю збирається, як і раніше, грати на перемогу. "Це не товариські матчі і в них не буде місця для експериментів. Ми повинні грати так, як грали впродовж усього кваліфікаційного турніру", - підкреслив наставник англійців.

Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2010 Україна - Англія відбудеться 10 жовтня в Дніпропетровську. Англія вже забезпечила собі путівку у фінальну стадію світової першості. Україна змагається з Хорватією за друге місце в групі, і лише перемога над англійцями залишить нашій команді шанси на вихід у плей-офф.

ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «"Хочу виставити 11 найкращих гравців" - Капелло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути