четвер, 18 листопада 2010 09:59

"Хлопці дуже старалися" - Калитвинцев

"Хлопці дуже старалися" - Калитвинцев

Після нічиєї зі Швейцарією тренер збірної України Юрій Калитвинцев зазначив, що його підопічні допустили помилки при виконанні суперником "стандартів" і в персональній опіці.

"Цілісності в грі нашої команди не було, проте навіть на цьому тлі можна було побачити певний потенціал. Як і в попередніх зустрічах, хлопці дуже старалися. А це вселяє надію на те, що процес йде правильним шляхом, що прогрес неодмінно наступить", - сказав Калитвинцев, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"За великим рахунком, немає претензій до підопічних в плані концентрації. Але це - в загальному. А ось під час "стандартів" треба б діяти уважніше. Самі винні, за такі помилки карають, що суперник і зробив", - підкреслив наставник українців.

Нагадаємо, матч Швейцарія - України завершився вчора в Женеві з рахунком 2:2. Ця гра стала останньою для нашої команди в нинішньому році. За поєдинком з трибуни спостерігав італійський фахівець Марчелло Ліппі. Його "сватають" у збірну України.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці дуже старалися" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути