Ексклюзиви
понеділок, 15 грудня 2008 18:52

"Хей, тримай руки подалі від Віталія Кличка, він мій" - Гомес

Обов"язковий претендент на титул чемпіона світу WBC в суперважкій вазі Хуан Карлос Гомес дуже незадоволений планами Девіда Хея, який хоче поза чергою битися з Віталієм Кличко, володарем титулома чемпіона світу WBC.

"Я розумію, що цей хлопець відчуває і що він думає. Насправді у нас багато спільного: ми обидва були кращими "круїзерами" в світі, тепер ми хочемо стати чемпіонами в суперважкій вазі і позбавити цей дивізіон від надоїдливих українців. Девід, у мене є одна порада для тебе: тримай руки подалі від Віталія, він мій.

Можеш битися з Володимиром, якщо хочеш. Тобі з ним буде легше. Якщо ти хочеш битися з Віталієм, то почекай, поки я позбавлю його титула. Після того, як ми повалимо обидвох Кличків, ми зможемо з"ясувати, хто з нас кращий. Я із задоволенням поб"ю тебе і стану найкращим суперважковигом в світі", - цитує Гомеса championat з посиланням на Fightnews.com.

Зараз ви читаєте новину «"Хей, тримай руки подалі від Віталія Кличка, він мій" - Гомес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути