Ексклюзиви
середа, 21 липня 2010 15:35

"Головне не пропустити від "Гента" вдома" - Роман Єрьоменко

"Головне не пропустити від "Гента" вдома" - Роман Єрьоменко

Вчора, 20 липня, київське "Динамо" провело перше після двох вихідних тренування. Його зробили відкритим для журналістів. Півзахисник Роман Єрьоменко вийшов на поле у футболці з N11 і шортах з N23.

"Коли я перейшов у "Динамо" я дуже хотів грати під 23-м номером, але він був зайнятим. Як тільки з"явилась можливість я поміняв свою 11-у. Що він для мене значить? Нічого особливо, просто завжди хотів грати під чим номером. Нових футболок мені ще не видали, тому довелося взяти стару," - пояснив фін розбіжність в номерах на своїй екіпіровці.

У п"ятницю "Динамо" зіграє центральний матч третього туру проти харківського "Металіста".

"Сьогодні ми розпочинаємо підготовку до цього поєдинку. Це наше перше тренування після вихідних. Гра з харків"янами для нас дуже важлива і принципова. Напевне, вони захочуть взяти реванш за те, що ми у Києві обіграли їх з рахунком 3:0."

У вівторок, 27 липня, "Динамо" зіграє свій перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти бельгійського "Гента". Квитки коштують 40, 60, 80 і 100 гривень.

"Я б не сказав, що зустріч з "Металістом" стане репетицією чи етапом підготовки до єврокубкового протистояння. Зараз кожна гра важлива. "Гент" - сильна команда, недарма ж вони стали другими у своєму чемпіонаті. На клубному рівні з бельгійцями не зустрічався. А от у складі збірної Фінляндії грав проти Бельгії. Хороша футбольна країна. Нас чекає важке протистояння."

Єрьоменко вважає, що немає великого значення, де грати перший матч – вдома чи на виїзді.

"Головне – не пропусти на рідному стадіоні. Звичайно, треба забивати, але якщо нам це не вдасться зробити, то не бачу в цьому катастрофи. Повторюся, головне не пропустити вдома."

У другому турі Прем"єр-ліги команди вперше зіграли м"ячем ЧС-2010 "Джабулані".

"Мені він не дуже подобається. Він не слухається і його незручно приймати, особливо коли йдуть довгі передачі. Віддати пас на далеку відстань також важко."

Фінський легіонер "Динамо" забив перший гол у ворота "Таврії" (2:1 на користь киян) у тому ж таки турі.

"Коли востаннє забивав? Давно, вже майже рік пройшов. В бомбардирську гонку я вступати не буду, але ще кілька голів забити планую. Поки що я дуже мало забиваю. Хочу мати сім м"ячів у цьому сезоні. Один у мене вже є."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Головне не пропустити від "Гента" вдома" - Роман Єрьоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути