Ексклюзиви
субота, 02 серпня 2008 15:31

"Галатасарай" не купив Брандао, прочитавши інтернет-відгуки з України

"Галатасарай" не купив Брандао, прочитавши інтернет-відгуки з України

Стамбульський "Галатасарай" домовився з бразтльським нападаючим донецького "Шахтаря" Брандао. Про це в суботу повідомляє турецька газета Vatan (Батьківщина) в замітці під назвою "Брандао налякав "Галатасарай".

"Чемпіон Туреччини домовився з 28-річним форвардом по умовах особистого контракту. "Шахтар" же у свою чергу позитивно ставиться до ідеї продати Брандао за 3 мільйони євро.

"З великою радістю зустріли новину про перехід Брандао вболівальники "Шахтаря", які часто відвідують форум сайту www.football.ua (маються на увазі коментарі під новинами). Вони залишали на форумі коментарі, з яких випливало наступне:

Проблематичний футболіст для "Шахтаря", що грає в клубі вже п"ятий рік. Якщо подумати про те, що кількість іноземних гравців в майбутньому знизиться до 6+5, то Брандао треба продавати зараз. Адже його контракт все одно закінчується наступного року. Він уповільнює гру команди, дратує своїми картинними падіннями і робить в роздягальні речі, які призводять до штрафів", - пише Vatan.

Вивчивши реакцію українських уболівальників, футбольний комітет чемпіона Туреччини перемкнувся на здійснення трансферу форварда Рікардо Олівейри з іспанської "Сарагоси".

Зараз ви читаєте новину «"Галатасарай" не купив Брандао, прочитавши інтернет-відгуки з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути