четвер, 18 лютого 2010 10:50

"Фулхем" спробує нав"язати силовий футбол" - Луческу

"Фулхем" спробує нав"язати силовий футбол" - Луческу

Сьогодні, 18 лютого, донецький "Шахтар" проведе перший матч 1 / 16 фіналу ліги Європи. У Лондоні на 26-тисячному стадіоні "Крейвен котедж" гірники зіграють з місцевим "Фулхемом". Пряма телетрансляция о 22.05 на "Спорт-1" і УТ-1.

Напередодні відбулася передматчева прес-конференція донецького "Шахтаря". Після Даріо Срна, перед журналістами виступив наставник "гірників" Мірча Луческу.

- В одному з недавніх інтерв"ю ви сказали, що вас турбує стан Развана Раца. Чи є якісь новини в цьому питанні?

- Я, чесно кажучи, не давав інтерв"ю, де б говорив про Раца. Він провів останні дві гри, був у хорошому стані, і я впевнений, що він готуватиметься до найближчого матчу.

- Містере Луческу, це буде гра після міжсезонних зборів, скажіть, який результат ви вважатимете позитивним для своєї команди?

- Зробимо все можливе, щоб досягти позитивного результату. Звичайно ж, ми розуміємо, що це буде зробити складно. Ми їх добре вивчили, я знаю досвід і рівень Ходжсона. На європейському рівні вони провели 12 ігор: вісім з них виграли, чотири зіграли внічию. Отже, думаю, нинішній "Фулхем" сильніший за той склад "Тоттенхема", з яким ми грали минулого року.

- Окрім Раца, чи є ще проблеми в складі, і взагалі, який функціональний стан команди?

- На зборах ми намагалися працювати в такому ж режимі, в якому грає "Фулхем". Тому теж проводили матчі практично через два дні на третій. Словом, прагнули тренувальний процес проводити дуже інтенсивно, щоб піднятися на рівень готовності "Фулхема".

Англійцям простіше в цьому випадку - вони кожен третій день грають офіційні ігри. Ми ж, за великим рахунком, не знаємо наш потенціал на сьогоднішній день. Якщо ви помітили, поле тут невелике. Тому його господарям простіше гратиме в силовий футбол. Це дуже дисциплінована команда, у якої поставлені на високому рівні оборонні дії.

В той же час можу сказати, що наша команда високого рівня, наділена дуже хорошими технічними даними. Зрозуміло, "Фулхем" спробує нав"язати силовий футбол, і багато що залежатиме від арбітра - як він трактуватиме все це. "Фулхем" - досвідчена команда. За великим рахунком, молоді в їх складі немає. Середній вік їх футболістів близько 28 років.

- Чи може трапитися в цьому матчі дебют Дугласа Кости в єврокубках?

- Можливо! Подивимося залежно від ситуації.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Фулхем" спробує нав"язати силовий футбол" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути