Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 09:44

"Електрон" стане титульним спонсором "Карпат"

"Електрон" стане титульним спонсором "Карпат"
27 жовтня у перерві матчу 1/8 фіналу Кубка України "Карпати" - "Ворскла" відбудеться без перебільшення знаменна подія в історії львівського футболу. Керівництво концерну "Електрон" передасть футбольному клубу "Карпати" символічний ключ від заміської тренувальної бази команди у Брюховичах. Це значить, що віднині ця територія належатиме футбольному клубу.

Це – лише початок глобальної співпраці концерну "Електрон" та ФК "Карпати". Наступним кроком у рамках партнерства буде підписання угоди, згідно якої найвідоміший український виробник телевізорів стане титульним спонсором ФК "Карпати".

ФК "Карпати" висловлює подяку за підтримку національному виробнику з львівською пропискою. Приємно, що глибокі традиції співпраці, розпочаті з моменту створення ФК "Карпати" в 1963 році, знайшли своє продовження нині.

Нагадаємо, що в роки здобуття славних перемог "Карпат", зокрема тріумфу у Кубку СРСР 1969 року, здобуття 4-го місця у вищій лізі чемпіонату СРСР в 1976 році, фактичним спонсором львівської команди був саме завод "Електрон", продукцією якого пишались львів`яни і мріяли придбати сім`ї в усіх куточках Радянського Союзу.

Цікаво, що на першому офіційному гербі ФК "Карпати" був саме логотип "Електрону". Підтримав львівську команду "Електрон" і в епохальний момент відродження "Карпат" в 1989 році. Без сумніву, така тривала історія партнерства не могла не знайти свого продовження у новому столітті, і отримала своє друге дихання у дні нових успіхів львівських "Карпат".

Інформаційний центр ФК "Карпати"
Зараз ви читаєте новину «"Електрон" стане титульним спонсором "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути