Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 11:09

"Едуардо зайшов у роздягальню "Арсенала" - Аршавін

Форвард "Арсеналу" Андрій Аршавін оцінив результат матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" (5:1).

"Мені здається, їх надломив перший гол. А основну роль в їх поразці зіграв наш другий гол наприкінці першого тайму. Думаю, що після нього в другому таймі вони вже просто догравали гру. Звичайно, добре, що в Лізі ми багато забиваємо. З чим це пов'язано? Напевно, з тим, що ми добре проводимо ці міжнародні зустрічі. Дійсно, у нашої команди непогана реалізація моментів у Лізі.

Наступна гра в Донецьку. Гірники будуть грати вдома зовсім в іншій манері, вони будуть грати агресивніше, будуть більше ризикувати. Тому нас чекає дуже серйозна підготовка до поїздки в Україну. Та й виїзд до "Браги" не стане для нас легкою прогулянкою.

Едуардо? Його люблять вболівальники "Арсеналу". Природно, що після гри він зайшов до нас у роздягальню. У нього гарні дружні стосунки з гравцями. Наприклад, після минулої гри до нас в роздягальню заходив Глєб поспілкуватися. Це нормальна практика, коли колишні партнери по клубу можуть після гри зайти в гості до своєї колишньої команди і привітати їх з перемогою", - наводить слова Аршавіна його офіційний сайт.

Нагадаємо, що вчора, 19 жовтня, в рамках третього раунду групового етапу Ліги Чемпіонів лондонський "Арсенал" вдома розгромив донецький "Шахтар" - 5:1.
За матеріалами Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Едуардо зайшов у роздягальню "Арсенала" - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути