неділя, 13 грудня 2009 14:22

"Джонсон весь бій провокував мене" - Кличко

"Джонсон весь бій провокував мене" - Кличко
Чемпіон світу за версією WBC українець Віталій Кличко захистив свій пояс, отримавши нехай переконливу, але не найлегшу перемогу за очками над американцем Кевіном Джонсоном. Після двобою Віталій дав інтерв"ю, в якому розповів про незручний стиль суперника, зізнався, що недооцінив його і поскаржився на те, що не вдалося закінчити бій нокаутом.

- Як би Ви оцінили свій виступ?

- З одного боку, я радий, що все закінчилося благополучно, з іншого, трохи засмучений. Тому що за ті слова, що мій суперник дозволяв собі на нашу з братом адресу, треба було карати на рингу. І найкращою відповіддю на всі його випади був би чистий нокаут, залишити його без почуттів на настилі рингу. Ну все-таки не даремно Кевін Джонсон входить у десятку найсильніших боксерів двох авторитетних організацій і до сьогоднішнього дня не мав поразок. Одне можу сказати: сподіваюсь, що бій сподобався глядачам.

- Все-таки, що такого Джонсон робив у ринзі, що його не вдалося нокаутувати?

- Я ще жодного разу не боксував проти спортсмена з таким незручним стилем. Дуже важко боксувати із суперником, який виходить у ринг для того, що вижити. Тобто, його завдання не перемогти, не виступити красиво, а залишитися в живих. Він дуже добре перекривався і не йшов у атаку, в цьому випадку дійсно важко його нокаутувати, а я перепробував багато варіантів. У цілому я злий на себе через те, що не зумів виграти нокаутом. Джонсон весь бій провокував мене...

- Було помітно, що він дратував Вас під час бою...

- Я - дорослий чоловік, досвідчений боксер! Мене такими речами з себе не виведеш... У нього основна мета була в тому, щоб я зірвався і наробив помилок. Але я не зірвався і намагався його постійно карати в таких моментах. При чому він постійно намагався мене роздратувати: "Віталя, Віталя, бачиш кров? Я виграю!"

- Кров від розсічення?

- Так.

- В якому раунді?

- У четвертому.

- В заключних раундах все ж таки здалося, що Ви розсердилися?

- Ну... З боку я не знаю, що було видно, але я добре себе контролював. Хоча, звичайно, дуже хотілося розізлитися.

- Ви втомилися?

- Ні!

- Зовсім?

- Зовсім!

- Чи довелося щось змінювати під час бою?

- Я не був готовий до такого стилю бою, який показав Кевін Джонсон. Я скажу чесно, недооцінив його. Не думав, що боксувати проти нього настільки незручно. І дуже багато домашніх заготовок просто не пройшли. Але я так і планував спочатку працювати першим номером.

- Наскільки сильними були удари Джосона?

- Не знаю. Я не пропустив удари, які мали б значення. Так, щоб я пропустив і розумів, що вони дуже небезпечні.

- Вам не здається що для того, щоб підтримати форму, Ви вибрали важкого суперника?

- Це не був розминочний бій. Це був добровільний захист мого титулу!

- Які плани тепер? Девід Хей?

- Хей нехай спершу проведе обов"язковий поєдинок з Джоном Руїсом. І після цього подивимося... Впевнений, що переговори будуть складними. Проте ж, якщо Хей захоче зустрітися - я готовий у будь-який час.

livesport.ru
Зараз ви читаєте новину «"Джонсон весь бій провокував мене" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути