Ексклюзиви
неділя, 26 липня 2009 11:36

"Дубль" Адріано приніс "Шахтарю" перемогу (ВІДЕО)

"Дубль" Адріано приніс "Шахтарю" перемогу (ВІДЕО)

Гравцям "Шахтаря" терміново необхідно замінити оперативну пам"ять на постійну. Пообіцяли Мірчі Луческу, що його не хвилюватимуть і старалися зі всіх сил, але поки не досягли результату. У перерві відбулося перезавантаження, пам"ять обнулилася і в другому таймі була вже та команда, яка примушує, якщо не пити валідол, то похвилюватися, вже точно.

Деяким виправданням може служити спекотна і задушлива липнева погода, а також те, що через три дні "гірників" очікує важливий поєдинок кваліфікації Ліги чемпіонів з "Тимішоарою". Судячи зі складу, Мірча Михайлович, який як і раніше в лікарні і на постійному зв"язку зі своїм помічником Олександром Спиридоном, навіть проти "Іллічівця" спробував "обкатати" тактичну схему з одним форвардом. Агахова цього разу залишився на лавці запасних, а центрфорвардом був Луіс Адріано. Пара опорних - Левандовскі і Дуляй і трійка атакуючих бразильських хавів - Ілсіньо, Вілліан і Жадсон.

Наставник "Іллічівця" Близнюк, видно, прізвища суперника і схеми не дивився, тому, за великим рахунком, взагалі не випустив нападаючих. Кривошеєнко і Воробей, може, вважаються форвардами, але за своєю суттю завжди були півзахисниками.

"Шахтар" з перших хвилин дав зрозуміти, що подачок суперникові чекати не потрібно. Традиційно контролюючи м"яч на старті поєдинку, гірники перейшли до чіткого наступу і вже на сьомій хвилині святкували успіх. Левандовскі симпатичною передачею вивів Адріано на рандеву з Романенком. Бразилець на м"яч пішов, але не чіпав його, що і дозволило Романенку також промайнути повз круглого. Далі перед бразильським форвардом "Шахтаря" були порожні ворота, в які той благополучно потрапив.

Малюнок гри після голу не змінився. Жадсон зробив передачу в штрафну, єдиний форвард "Шахтаря" Луіс Адріано прийняв м"яч і рушив на ворота. Чучман відверто тягнув бразильця за футболку, але той навіть падаючи вмудрився пробити точно - 0:2.

Найкращий захист - це атака. Якщо "Шахтар" хоче вирішити свої проблеми з "Тимішоарою" в домашньому матчі, то краще орієнтуватися на поєдинок з "Кривбасом" з двома нападаючими і не сподіватися на перенасичений півзахист, як було в другому таймі з "Іллічівцем".

"Іллічівець" - "Шахтар" - 0:2 (0:2)

Голи: Луіс Адріано (7, 30).

"Шахтар": П"ятов, Срна, Чигринський, Чижов, Шевчук, Дуляй, Левандовскі (Гай, 78), Ілсіньо (Кобін, 73), Вілліан, Жадсон, Адріано (Агахова, 68).

"Іллічівець": Романенко, Микицей, Самусіовас, Мельник, Пуканич, Воробей, Ярошенко, Кривошєєнко (Тищенко, 37), Савін, Кашевскі (Западня, 76), Чучман (Кирильчик, 32).

Попередження: Ярошенко, 10, Савін, 56 - Луіс Адріано, 14, Срна, 57.

По материалам Террикон, Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Дубль" Адріано приніс "Шахтарю" перемогу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути