Ексклюзиви
неділя, 30 серпня 2009 11:26

"Допоможемо Чигринському адаптуватися" - Пуйоль

"Допоможемо Чигринському адаптуватися" - Пуйоль

Карлес Пуйоль запевняє, що вони переживають унікальний момент і що амбіції команди просто необмежені. "Ми збираємося додати. Ми про багато що мріємо, подивимося, що з цього вийде".

Всього за 4 місяці він підняв над головою 5 кубків і хоче ще. Карлес Пуйоль, капітан перемагав в трьох чемпіонатах Іспанії і двох Лігах Чемпіонів, залікував-таки душевну рану, що боліла з 2006 року. У Монако він став суперчемпіоном Європи початку сезону 2009-10. "Відчуття просто прекрасні. Ми дуже задоволені. Ми пишемо історію, робимо те, що нам подобається і при цьому прагнемо розважати наших уболівальників".

ВІТАЄ ЧИГРИНСЬКОГО

"Барса" третій раз за рік зустрілася з Дмитром Чигринським, який ось-ось може стати гравцем синьо-гранатових. Капітан прийме його з розпростертими обіймами: "Ми добре його знаємо, оскільки грали проти нього вже кілька разів. Команда привітає його і допоможе якнайшвидше адаптуватися".

ЙОГО МАЙБУТНЄ

Кілька днів тому він вже говорив про це, але вирішив ще раз повторити. Пуйоль сказав, що спокійний з приводу свого майбутнього: "У мене є ще один сезон і я зосереджуся виключно на грі".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Допоможемо Чигринському адаптуватися" - Пуйоль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути