Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2008 12:13

"Дніпро" вилетів від дебютанта вищого швейцарського дивізіону

"Дніпро" вилетів від дебютанта вищого швейцарського дивізіону
Дебютант вищого швейцарського дивізіону і одночасно єврокубків "Беллінцона" підніс сенсацію, обігравши четверту за підсумками минулого сезону команду України "Дніпро".

Матч для українців почався гірше не придумаєш. Господарі відкрили рахунок вже в першій атаці, коли відзначився півзахисник господарів Шкелзен Гаши. Він виконував навіс з лівого флангу, але м"яч зрізався з ноги і несподівано для голкіпера українців Максима Старцева влетів в сітку. Йшла всього лише 42-а секунда зустрічі.

Втім, гості горювали недовго. Вже на восьмій хвилині росіянин Сергій Самодін результат зрівняв. Він потужно пробив головою, і м"яч влетів в сітку через руки воротаря "Беллінцони" Маттео Гріфті. З урахуванням перемоги в першій зустрічі такий рахунок підопічних Олега Протасова цілком влаштовував. Правда, ще в першому таймі швейцарці могли вийти вперед, але Мауро Лустрінеллі умудрився промазати з меж воротарського.

То, що господарям не вдалося зробити до перерви, вони зробили в другому таймі. Подивившись, як тринькають моменти Гаши, Лустрінеллі і Ікечукву Калу, Якопо Ла Рокка був точним: на 77-ій хвилині він точно пробив головою після навісу з штрафного Гюркана Серметера.

Беллінцона - Дніпро 2:1

Голи: Гаши, 1, Ла Роса, 75 - Самодін, 9

Беллінцона: Грітті, Сікейра, Манджератті, Бернардет, Ла Роса, Гаши, Серметер, Вахаб, Рівера (Ру, 72), Калу, Лустрінеллі (Мехметі, 90)

Дніпро: Старцев, Єщенко, Шершун, Русол, М.Пашаєв, Калініченко (Давідсон, 80), Шелаєв, Лисицький (Льопа, 80), Назаренко, Ротань (Воробей, 66), Самодін

Попереджені: Лустрінеллі - Шелаєв, Калініченко

uefa.com
Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" вилетів від дебютанта вищого швейцарського дивізіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути