субота, 30 січня 2010 14:59

"Дніпро" відправилось на другий тренувальний збір без Ротаня

"Дніпро" відправилось на другий тренувальний збір без Ротаня

Не дивлячись на снігопад, футбольне життя йде за розкладом. І сьогодні, як планувалося, з самого ранку до аеропорту прибула команда "Дніпро", щоб відправитися на другий зимовий навчально-тренувальний збір.

Серед футболістів "Дніпра" нових облич немає. Відзначимо, що залишився в Дніпропетровську Руслан Ротань, який відновлюється після травми руки. Руслан займатиметься за індивідуальною програмою.

Воротарі - Євген Боровік, Ян Лаштувка, Денис Шеліхов; захисники - Андрій Русол, Віталій Лисицький, Віталій Дєнісов, Євген Чеберячко, Павло Пашаєв, Віталій Мандзюк, Лінас Клімавічюс; півзахисники - Сергій Назаренко, Максим Калініченко, Маріо Холек, Дмитро Льопа, Сергій Кравченко, Младен Бартуловіч, Осмар Феррейра, Джаба Канкава, Євген Шахов, Артур Карноза, Осмар Феррейра, Євген Коноплянка; нападаючі - Євген Селезньов, Володимир Гоменюк, Сергій Самодін, Олексій Бєлік, Віталій Каверін.

Цей збір "Дніпро", як і перший етап підготовки, проведе в Белеку. Розміститься команда в готелі Gloria Golf. На даний момент за час збору планується провести п"ять контрольних матчів: 3 лютого з румунською "Унірією" (Урзічені), 4-го - з хабаровським СКА, 6-го - з бєлградським "Партизаном", 8-го - з хорватським "Вартексом" і 9-го - з московським "Спартаком". До Дніпропетровська команда повернеться ввечері 10 лютого.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" відправилось на другий тренувальний збір без Ротаня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути