вівторок, 26 січня 2010 13:56

"Дніпро" розшукує зниклого гравця

"Дніпро" розшукує зниклого гравця

У понеділок, 25 січня, "Дніпро" повернулося з першого збору в Туреччині. Зрозуміло, гравці і тренери були добре поінформовані про холоди, що наступили, в Україні, але все одно були вражені морозною погодою. У залі очікування аеропорту вони з"являлися, добре одягнувшись, і швиденько проходили в клубний автобус і машини, підігнані дбайливими дружинами.

Журналісти, які зустрічали команду, були милостиві, і мерзнути, відповідаючи на питання, нікого не примушували. А ось генеральному директорові клубу Андрію Стеценку і головному тренерові команди Володимиру Безсонову від спілкування з представниками ЗМІ втекти не вдалося. Та вони і не намагалися, з готовністю поспілкувавшись і підвівши підсумки збору.

- На зборі зроблено все, що було заплановане, - сказав Андрій Стеценко. Не пропустили жодного тренування, а контрольних матчів зіграли навіть більше, ніж планували спочатку. Все добре.

- Яка доля хлопців, які знаходилися на перегляді?

- Чеський захисник Ян Лесякс виїхав з нашого розташування ще кілька днів тому. З нами не працюватиме і Артем Бобух.

- А що з південноамериканцями?

- Алсідеса на зборі не було. Ми ведемо його активні пошуки. Зокрема, до бразильського футбольного союзу був відправлений запит з проханням знайти цього футболіста і повернути, скажімо так, до роботи згідно діючого контракту. Поки відповіді ми не отримали. Кастільо також немає з нами. А Феррейра в команді.

- На другий збір поїде така ж кількість гравців або їх число скоротиться?

- Як ви розумієте, не поїдуть ті гравці, які були на перегляді. Крім того, в оренду криворізькому "Кривбасу" будуть віддані Антон Каніболоцький і Євген Баришников.

- У всіх контрольних матчах ви грали з одним нападаючим. Цю схему "Дніпро" бере на постійне озброєння? - питання Володимиру Безсонову.

- Проаналізувавши наші матчі, ми прийшли до висновку, що нам не вистачає насиченості середньої лінії. Це показали матчі, які ми програли. Але залежно від суперника ми гратимемо як з одним, так і з двома нападаючими.

- А наскільки ви задоволені діями в центрі оборони Холека і в середині поля Чеберячка?

- На даний момент можу оцінити їх дії "добре". Працюватимемо в цьому напрямі.

- Як оціните молодь?

- Всі працювали добре. Потрібно розуміти, що на зборі ми спеціально не готувалися до ігор, а увагу приділяли тренуванням. Була втома, траплялися травми. Шкода, що ми втратили Ротаня, але, думаю, три тижні пролетять швидко, і він швидко повернеться.

- У сьогоднішньому матчі отримав травму Бартуловіч. Наскільки вона серйозна?

- Ні, нічого серйозного у Младена немає - невеликі проблеми зі спиною.

- Чим команда займатиметься декілька днів між зборами?

- Гравцям надані вихідні.

За матеріалами ФК "Дніпро"

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" розшукує зниклого гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути