неділя, 17 січня 2010 18:07

"Дніпро" програло перший контрольний матч

"Дніпро" програло перший контрольний матч

Ігрову програму зборів "Дніпро" відкрило контрольним матчем з грузинським "Зестафоні". У цій зустрічі тренери нашої команди використовували розстановку з одним висунутим вперед нападаючим (у першому таймі цю роль виконував Гоменюк, після перерви - Бєлік), а також переглянули в справі потенційних новачків Лесякса і Бобуха, Баришникова, якого взяли з молодіжного складу і Бартуловича, який повернувся з "Кривбаса" повідомляє офіційний сайт "Дніпра".

Дніпропетровці дуже добре провели перший тайм: володіли територіальною перевагою, атакували набагато частіше і гостріше за суперника. На 20-ій хвилині у воротах своїх співвітчизників голом відзначився Джаба Канкава. Він зіграв на добиванні після того, як голкіпер "Зестафоні" відбив удар з меж штрафного Володимира Гоменюка.

Гоменюк міг відзначитися за сім хвилин раніше, але не використав вихід один на один, який, по суті, сам же собі і організував, обігравши захисника в районі лінії штрафного майданчика. "Зестафоні" біля воріт Каніболоцького мав дві нагоди. На 18-ій хвилині гравець суперника потрапив у поперечину, а на 44-ій хвилині Каніболоцький виручив партнерів, накривши м"яч після удару головою метрів з п"яти.

А ось другий тайм записати собі в актив дніпропетровці ніяк не можуть. Перевага нашої команди випарувалася, а після всіх зроблених замін гра "Дніпра" і зовсім розклеїлася. Поступово перевага перейшла до "Зестафоні", і, врешті-решт, грузини двічі розписалися у воротах Шеліхова.

Грузинські ж футболісти своїми шансами скористалися. На 75-ій хвилині гравець "Зестафоні", скориставшись провалом в центрі оборони "Дніпра", вийшов один на один і, обігравши Шеліхова, забив у порожні ворота. А через п"ять хвилин в сітці дніпрян побував другий м"яч. Карноза обрізався в центрі поля, і хоч з контратакою три в одного наші гравці справилися, то проти точного удару після подачі з кутового нічого поробити не змогли.

Сьогодні о 17:00 "Дніпро" проведе ще один контрольний матч - проти московського "Локомотива".

Товариський матч. Белек, Туреччина.

"Дніпро" - "Зестафоні" - 1:2

Голи: Канкава, 20 - ? 75 ? 81.

"Дніпро": Каніболоцький Антон (Шеліхов Денис, 46), Пашаєв Павло, Лисицький Віталій, Бобух Артем (Клімавічюс Лінас, 46), Баришников Євген (Лесякс Ян, 46), Шахов Євген, Канкава Джаба, Бартуловіч Младен, Назаренко Сергій (Каверін Віталій, 46), Льопа Дмитро (Карноза Артур, 67), Гоменюк Володимир (Бєлік Олексій, 46).

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" програло перший контрольний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути