субота, 02 жовтня 2010 10:37

"Дніпро" розгромив запорізький "Металург" на очах Хуанде Рамоса

"Дніпро" розгромив запорізький "Металург" на очах Хуанде Рамоса
"Металург" продовжує своє падіння, а "Дніпро" продемонстрував свої можливості Хуанде Рамосу, який вже в суботу буде представлений журналістам як наставник дніпропетровської команди. "Виставка" вдалася, хоча не слід забувати, що протистояв "Дніпру" аутсайдер Прем"єр-ліги.

"Металург" досить жваво почав цей матч, створивши кілька моментів біля воріт Лаштувки. Окремих слів заслуговує удар Сидорчука, після якого чеському голкіперу довелося виручати свою команду, відбиваючи м"яч, що летів під поперечину. До слова, Лаштувка непогано проявив себе не тільки в рамці, але й здорово "читав" гру. Пару разів господарі пробували закинути м"яч на Алозіє, проте голкіпер "Дніпра" вчасно виходив за межі штрафного майданчика і руйнував плани запорожців.

Рахунок був відкритий ближче до перерви. Господарі допустили непрощенну помилку при розіграші кутового, залишивши перед воротами відразу двох гравців "Дніпра". Втім, вистачило б одного Мандзюка, який головою переправив м"яч у сітку - 1:0.

У другому таймі "Дніпро" грав по результату. Часом навіть "сушив" гру. А до кінця двобою ще двічі зловив суперника на його власних помилках. Спочатку Польовий дозволив Гоменюку дістатися до м"яча і пробити по воротах. А через три хвилини Сергій Кравченко, який тільки вийшов на заміну, довів справу до розгрому - 3:0.

Чемпіонат України

12-й тур

"Металург" (З) - "Дніпро" - 0:3 (0:1)

Голи: Мандзюк, 38 (0:1); Гоменюк, 84 (0:2); С. Кравченко, 87 (0:3)

"Металург" (З): Безотосний; Вернидуб; Невмивака; Тейку (Рібейро, 73; Фабіо, 90); Тігорєв; Сидорчук (Жуніор, 39); Аржанов; Польовий; Опанасенко; Алозіє; Татанашвілі

"Дніпро": Лаштувка; Чеберячко; Денисов; Лобжанідзе; Мандзюк; Холек; Назаренко; Ротань; Коноплянка (Льопа, 50; С. Кравченко, 86); Гоменюк; Селезньов (Шахов, 52)

Попередження: - Коноплянка, 40; Назаренко, 44
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" розгромив запорізький "Металург" на очах Хуанде Рамоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути