Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2008 21:34

"Дніпро" не шукає нового тренера" - генеральний директор клубу

Генеральний директор ФК "Дніпро" Андрій Стеценко заявив, що клуб поки не шукає нікого на посаду головного тренера і до зими на тренерському містку залишатиметься Володимир Безсонов.

"Володимиру Безсонову відпущений достатньо великий кредит довіри. Як він ним скористається - його особиста справа. Але до зими клуб не шукає нікого на заміну Безсонову", - сказав Андрій Стеценко.

Також гендиректор "Дніпра" спростував інформацію про те, що клуб бачить в ролі наставника команди Валерія Газаєва або Аврама Гранта.

Крім того, Стеценко повідомив, що в зимове міжсезоння клуб планує ввести в основний склад молодих футболістів з дубля "Дніпра" замість придбання нових на трансферному ринку. Хоча гендиректор і не виключає купівлі нових гравців.

Деякі зміни вже відбулися в основному складі "Дніпра" з приходом Володимира Безсонова на пост тренера. Зокрема, він перевів в дубль деяких футболістів, серед яких Олег Шелаєв, Богдан Шершун, Андрій Ещенко, Іонуц Мазіла. Стеценко не виключає, що найближчим часом цей список може поповнитися.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" не шукає нового тренера" - генеральний директор клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути