понеділок, 15 вересня 2008 13:13

"Для бою Кличко - Валуєв потрібно буде орендувати стадіон "Шальке" - Віталій Кличко

Український боксер Віталій Кличко прокоментував майбутній бій свого брата Володимира з росіянином Олександром Повєткіним:

- На мій погляд, Повєткіну виходити на бій з моїм братом трохи рано. Але Олександр завоював право назватися офіційним претендентом IBF, він хоче цього поєдинку, так що швидше за все наступний бій Владимир проведе саме проти нього. Дуже хотілося б провести цей бій або в Києві, або в Москві. Тому що саме в Росії та Україні він викликає найбільший інтерес. Було б здорово дати уболівальникам можливість побачити його живцем. Чи вийде? Говорити про хід переговорів мені сьогодні здається передчасним, там багато підводних каменів.

- Бажанішого для любителів боксу поєдинку, ніж Володимир Кличко - Ніколай Валуєв, навіть уявити неможливо. Тому я сподіваюся, що Ніколай виграватиме і далі, міцно триматиме титул чемпіона світу до того моменту, коли цей бій відбудеться. Такий поєдинок дуже важко організувати. Але немає нічого неможливого - було б бажання спортсменів. Упевнений, що до весни-літа наступного року провести цей бій реально. І я думаю, ніякою інший поєдинок не викличе такого інтересу, як цей. Можливо, охочих подивитися його буде так багато, що їх не вміщатиме жоден звичний для боксу Палац спорту. І нам доведеться орендувати футбольний стадіон. Скажімо, "Норд-Банк-Арену" в Гамбурзі. А то й 60-тисячну арену "Шальке", - прокоментував майбутні наміри братів Віталій.

"Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Для бою Кличко - Валуєв потрібно буде орендувати стадіон "Шальке" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути