Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2010 17:22

"Динамо" звернеться до УЄФА та Генпрокуратури з приводу суддівства

"Динамо" звернеться до УЄФА та Генпрокуратури з приводу суддівства

Керівництво московського "Динамо" вважає, що пенальті на 95-й хвилині матчу проти "Тереку" було викликане "іншими факторами"

Московське "Динамо", за яке в цьому сезоні виступає український форвард Андрій Воронін, звернеться в УЄФА з приводу суддівства матчу шостого туру чемпіонату Росії з грозненському "Тереком", повідомляє sports.ru з посиланням на "НТВ-Плюс". На думку динамівців, пенальті, з якого "Терек" зрівняв рахунок в компенсований час матчу, був призначений несправедливо.

За словами президента "Динамо" Юрія Ісаєва, пенальті був призначений на п"ятій доданій хвилині, хоча арбітр додав до основного часу матчу тільки чотири хвилини. Ісаєв висловив думку, що "ніякого пенальті у принципі не було". Президент столичного клубу припустив, що дії арбітра могли бути обумовлені "не тільки його баченням гри, але й іншими чинниками".

Президент "Динамо" закликав інші клуби "повністю мобілізуватися" і "не битися поодинці, коли образили когось сьогодні або тиждень тому". За словами Ісаєва, потрібно "винести сміття з хати й тих людей, хто його створює".

Ісаєв також підкреслив, що юристи "Динамо" підготують звернення до Генпрокуратури. Що конкретно планується вказати в цьому зверненні, президент московського клубу не уточнив.

Матч "Терек" - "Динамо" відбувся 18 квітня 2009 року. На 60-й хвилині рахунок відкрив гравець "Динамо" Дмитро Комбаров, а в доданий час з пенальті, призначеного арбітром Станіславом Сухінов, відзначився Шаміль Лахіялов з "Тереку".

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" звернеться до УЄФА та Генпрокуратури з приводу суддівства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути