четвер, 16 липня 2009 10:45

"Динамо" втратить Діакате

"Динамо" втратить Діакате

Захисник київського "Динамо" Папе Діакате, який відновлюється після травми, має намір залишити українську команду.

25-річний сенегалець вже почав займатися своїм працевлаштуванням.

Захисником "Динамо" цікавиться чемпіон Франції "Бордо". В інтерв"ю французьким ЗМІ Діакате розповів про перемовини з французами.

- Ви можете підтвердити інтерес "Бордо" до вашої персони?

- "Бордо" дійсно вийшло з пропозицією на мого агента два тижні тому. На цьому тижні мій агент зустрінеться з представниками чемпіона Франції і проведе перемовини. Я впевнений, що перемовини закінчаться позитивно для мене.

- Команда Лорана Блана проглядає на вашу позицію ще кількох виконавців...

- "Бордо" шукає футболіста, який би міг підсилити гру команди перед виступом у Лізі Чемпіонів. Моя перевага в тому, що у мене є досвід виступів у найпрестижнішому європейському турнірі протягом двох років. До того ж, два роки тому французи вже цікавилися моєю персоною, але тоді я обрав "Динамо". Тоді "Нансі" запросили за мірками "Бордо" занадто високу суму за мене.

- Що думаєте про наставника "Бордо"?

- Я дуже хочу працювати з Лораном Бланом. Він відмінний спеціаліст і людина. Він вивів команду в лідери чемпіонату Франції і зробив її чемпіоном. Думаю, у наступному сезоні саме "Бордо" і "Олімпік Марсель" будуть головними фаворитами на перемогу в чемпіонаті.

- Ви завжди були вболівальником "Марселя"...

- Це правда. Це сталося тому, що практично весь сенегальський народ переїжджає жити в Марсель. Я теж виріс в цьому місті. У мене там багато друзів. Це клуб, який завжди буде в моєму серці, але я б хотів попрацювати з Бланом.

Нагадаємо, що офіційного запиту із цього приводу "Динамо" поки не отримувало. Проте, якщо пропозиція все ж таки поступить, президент "Динамо" Ігор Суркіс готовий його обговорити.

За матеріалами ТСН, Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" втратить Діакате». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути