Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2010 18:28

"Динамо" Вороніна пропустило три м"ячі

"Динамо" Вороніна пропустило три м"ячі
Московське "Динамо" зазнало другої поразки поспіль у чемпіонаті Росії з футболу, програвши на своєму полі нальчикському "Спартаку".

Зустріч в неділю закінчилася з рахунком 3:0 на користь нальчан. Автором усіх трьох голів став форвард гостей Володимир Дядюн.

Перший м"яч 22-річний нападаючий забив на 31-й хвилині. Казбек Гетерієв віддав несильно передачу низом з правого флангу, всі захисники біло-блакитних проводили м"яч поглядом, Дядюн вискочив з-за спин захисників і з меж воротарського майданчика відправив м"яч у ворота.

Вдруге форвард відзначився на 5-й хвилині другого тайму. Той же Гетерієв навісив зі штрафного майданчика на дальню штангу, динамівці залишили одного Рікарду Жезуса, який несильно пробив у нижній кут, але влучив у штангу. Володимир Габулов зафіксувати м"яч не зумів, що дозволило Дядюну заштовхати його у ворота.

На 89-й хвилині "Динамо" пропустило контратаку нальчан. Давид Сірадзе завдав удару з меж штрафного майданчика, Габулов його парирував, але Дядюн знову виявився першим на добиванні і з двох спроб оформив хет-трик.

"Спартак" набрав 36 очок і вийшов на чисте четверте місце, команда Міодрага Божовіча залишилася на 10-й позиції з 26 очками.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Вороніна пропустило три м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути