пʼятниця, 22 серпня 2008 15:38

"Динамо" презентувало нову форму (ФОТО)
5

Сьогодні на стадіоні "Динамо" відбулася урочиста церемонія підписання контракту віце-чемпіона України зі спортивним брендом Adidas. Контракт був продовжений ще на 10 років, протягом яких Adidas одягатиме в свою екіпіровку футболістів різного віку динамівської структури. На спеціально присвяченій цій події прес-конференції мова в основному йшла про історію бренду і розвиток цієї спортивної фірми. Окрім нефутбольних тем, мова торкалася і буднів команди Юрія Сьоміна, який підкреслив важливість укладення контракту з Adidas.

"Сьогодні дійсно чудовий день, - почав Сьомін. - Сьогодні наш клуб укладає контракт з такою великою фірмою як Adidas. Мені завжди подобалася форма, яку виробляє Adidas і я з задоволенням її ношу, як і мої футболісти. Більше всього мені подобається те, як маленькі хлопчики, вихованці школи "Динамо", одягають форму Adidas ще з самого дитинства і на їх грудях красується емблема нашого клубу, яка стає для них рідною"
Окрім цього, наставник "Динамо" торкнувся теми найближчого матчу проти столичного "Арсенала". Сьомін нарікав на збитий графік свого клубу і зазначив, що, на відміну від інших клубів української першості, "Динамо" довелося грати за останній час на п"ять ігор більше. Внаслідок цього, Сьомін не виключає, що в суботньому дербі з "Канонірами" на поле вийдуть свіжі футболісти, які не були заграні за свої збірні.

Генеральній менеджер Резо Чохонелідзе спростував інформацію про інтерес ПСВ до нападаючого команди Артема Мілевського, але не заперечував інформацію про те, що ним дійсно зацікавлені провідні клуби Європи. "З приводу Мілевського з нами ніхто не контактував, - каже Чохонелідзе. - На цей момент Артем - гравець київського "Динамо" і нікуди переходити не збирається. Ми дуже щасливі, що Мілевський почав прогресувати і приносити величезну користь своєму клубу, приємно, коли на стадіон приїжджають провідні клуби Європи і спостерігають за грою Мілевського, виявляючи до нього цікавість".

"Спорт Украины"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" презентувало нову форму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути